Loading...
Üdvözöljük a pH Mérők Webáruház weboldalán!
 SimplePay INFO
Talaj pH mérők - Felhasználási területei
Talaj pH mérő mezőgazdasági és otthoni használatra, a termőtalaj pH mérésére. A megfelelő termőtalaj és annak pH értéke fontos feltétele a növénytermesztésnek és az optimális terméshozamnak. A pH érték sok tényezőtől függ; kezdve a föld minőségétől az azt borító növényzet milyenségén át az öntözővíz pH értékéig. A megfelelő tápoldatozás és trágyázás előfeltétele a pH mérés. A pH mérők kalibrálásához pH kalibráló oldat szükséges. Cserélhető pH mérőfejek (szondák) az esetleges elhasználódás esetén itt érhetőek el.
 
Bővebben...
Digitális Talaj pH mérő 4 az 1-ben


Aquatek 4 az 1-ben talaj pH mérő professzionális és otthoni kertészkedéshez. Mivel a készülék digitális, a mért ...

Megjelenítve 1 - 1 (összesen 1 termék)
Talaj pH mérő - Típusok
  • Kézi talaj pH mérő
  • Asztali talaj pH mérő
Talaj pH mérő - Hogyan, miért használja
A talaj pH mérő a táptalaj savasságát vagy lúgosságát, vagyis a pH mértéket, valamint a hőfokot képes mérni. Ez elengedhetetlen a növények fejlődése érdekében, hiszen az nagyban függ a megfelelő pH mértéktől, valamint a hőmérséklettől.
 
Merítse az elektródát 3 cm mélyre (annál nem mélyebbre) a vizsgálandó oldatba, óvatosan kevergetve. Az automatikusan hőmérséklet kompenzált pH érték az LCD kijelzőn jelenik meg. A pH-mérés előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a műszer megfelelően kalibrált. A mérések elvégzéséhez pH kalibráló folyadékra lesz szüksége, melyet 20 és 230 ml-es kiszerelésben kapható.
 
 
Talaj pH mérő - Márkák
Bluelab, Aquatek