Loading...
Üdvözöljük a pH Mérők Webáruház weboldalán!
Adatvédelmi nyilatkozat
 
Az Ön által megadott adatokat  a pH Mérők Webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. GLS futárszolgálat, aki az pH Mérők Webáruháztól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.
 
 
Az információk tulajdonjoga
 
Kijelentjük, hogy a pH Mérők Webáruház birtokolja az oldalainkon látható információkat. A http://phmerok.hu  oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 
A szolgáltató neve: phmerok.hu
 
 
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: [email protected]
 
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: MikroVPS / Cloudflare
A tárhely-szolgáltató címe: 9700 Szombathely, 11-es Huszár út 106.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe:[email protected]
A tárhely-szolgáltató weboldala:  http://mikrovps.hu
A tárhely-szolgáltató telefonszáma:+3694200210