Loading...
Üdvözöljük a pH Mérők Webáruház weboldalán!
 SimplePay INFO
pH Mérők Webáruház
+36 (20) 298-8250
phmerok.hu
info@phmerok.hu
Bluelab Combo Mérő 3 az egyben (PH, tápanyag, hőmérséklet)

Bluelab Combo Mérő 3 az egyben (PH, tápanyag, hőmérséklet)

Termékkód: GRO3531

Elérhető Súly: 0.40 kg

120.300Ft

Bluelab Combo Mérő 3 az egyben (PH, tápanyag, hőmérséklet) vásárlás / információk

A Bluelab Combo Mérő 3 az egyben (PH, tápanyag, hőmérséklet) egyszerre méri a pH-t, a vezetőképességet és a hőmérsékletet. A pH, a vezetőképesség és a hőmérséklet alapvető paraméterei kiemelten fontos szerepet játszanak a növények optimális egészségének javításában. A rendszeres alapmérések lehetővé teszik a növények tápanyagfelvételének egyensúlyban tartását.

Főbb jellemzők:

  • egyszerű kialakítás, könnyen kezelhető felület
  • tisztítható és kalibrálható
  • háttérvilágítású kijelző a mérések láthatóságához és rögzítéséhez
  • pH-érzékelő és vezetőképesség-mérő egyben, amely lefedi az összes tápanyagfelvétel alapját
  • 2 méteres kábel nehezen hozzáférhető helyeken történő méréshez
  • testreszabható mértékegységek vezetőképesség (EC, CF, PPM 500 (TDS) vagy PPM 700), vagy hőmérséklet (° C vagy ° F) terén


Miért kell mérni a vezetőképességet és a hőmérsékletet?
Minden növénynek megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagra van szüksége a boldoguláshoz. Míg a vezetőképesség az oldatban lévő tápanyagok teljes mennyiségét jelzi, a pH (potenciális hidrogén) azt mutatja, hogy a tápközeg mennyire savas vagy lúgos, ami meghatározza a tápanyagok felszívódását. A hőmérséklet befolyásolja növényeinek növekedési sebességét és szerkezetét.A vezetőképesség mérésével lehet biztosítani, hogy a növények minden növekedési szakaszban megfelelő mennyiségű tápanyaghoz férjenek hozzá.

A Bluelab Combo Mérő 3 az egyben (PH, tápanyag, hőmérséklet) méri a pH-t, a vezetőképességet és a hőmérsékletet a tápanyagtartályokban, a vízelvezetásekben és a vízellátásban egyaránt. Menet közben is használható, így gyors és pontos leolvasást nyújt.